Tänään
3. – 5.9.2021 – Perjantaista sunnuntaihin

3. – 5.9.2021 – Perjantaista sunnuntaihin

Tiistaina alkoi Innohep-piikitys.

Ensimmäisestä piikistä ei jäänyt jälkeä. Toisesta jäi pieni jälki. Kolmannesta selkeä mustelma ja neljännestä tuli jo ihan kiitettävän näköinen läntti. Lauantain piikistä ei toistaiseksi vielä ole jälkeä.

Tämän viikon käytin lepäillessä. Syöpäkipujen vuoksi olen syönyt taas Oxycontinia, joten sen voimalla olen saanut leikeltyä kankaita ja hiljalleen ommeltua paria uutta paitaa itselleni. Niistä ei vielä ole kuvia, mutta ehkäpä niistä tulee kuvat, kunhan saan ommeltua loppuun.

Minulla on vielä myös muutama kissapaita, jotka pitäisi ommella minun kokoisekseni, etteivät ne ole telttoja päälläni. Nekin ovat tuossa vielä suunnitteluasteella, mutta yhdessä on jo nuppineulat kiinni.

Perjantaina

Perjantaina yritin epätoivoisesti saada kuumemittaria ravistettua alas. Olin torstai-iltana mitannut kuumeen sängyssä, koska minua palelsi. Mittari näytti 37,7. En saanut yöllä nukuttua. Otin Imovanen 2 aikaan yöllä. Heräsin uudelleen viiden aikaan ja otin silloin toisen vielä puolikkaan Imovanen, jotta saisin nukuttua.

Aamulla olin liian kännissä, että olisin muistanut käskeä Pasia ravistamaan mittarin alas.

Joten aamulla yritin keksiä keinoja mittarin ravistamiseksi, jotta saisin mitattua aamulämmön.

Ensimmäinen yritys oli teipata mittari niskanhierontalaitteeseen. Ei toiminut.

Mittari teipattuna niskanhierontalaitteeseen

On muuten huono niskojenhieromislaite. Laitoin laitteen tämän kokeilun jälkeen poisannettavien tavaroiden pinoon.

Tämän jälkeen kokeilin tökätä mittarin jäätelöön. Mittari meni jäätelöön, mutta asteet eivät laskeneet.

Mittari uppoaa hyvin jäätelöön, muttei asteikkoon mitään vaikutusta

Sitten yritin ihan vain vanhanaikaisesti ravistaa. Huonoin lopputuloksin.

Mittari lensi kädestä, osui kissojen kiipeilypuuhun, meni rikki, kimposi sinne sun tänne ja roiski metalliseosta ympäri keittiötä. Tämä metalliseos levisi kuin paksu maali. Metallisia maalilänttejä löytyi kaikkialta. Niitä sain pyyhkiä pois pitkän aikaa.

Uusi kainalomittari ei pysynyt hengissä kovin kauan aikaa

Tämän jälkeen etsin, etsin, etsin ja etsin vielä vähän lisää. Tiesin, että minulla on jossain elohopeaton kainalomittari olemassa. Puolen tunnin etsimisen jälkeen löysin sen. Siinä oli asteita 37,5 mutta sitkeällä ravistamisella sain sen ravistettua alas.

Muistin onneksi vielä ostaneeni tämän mittarin Yliopiston Apteekista. Joten menin YAn nettisivuille katsomaan kuumemittareita. Ja heidän valikoimastaan löytyi edelleen samainen mittari!

https://www.yliopistonapteekki.fi/kuumemittari-geratherm-classic-easy-flip-ravisteluapu-1-kpl-72134

Laitoin heti uuden kainalomittarin tilaukseen. Tilasin samalla Helekatille nivelrikkoon lisäravinnetta ja itselleni vatsan toimintaan ainehia.

Yliopiston Apteekki olisi kolmen kilometrin päässä, mutten halua mennä keskustaan, joten maksoin 5,90 euroa paketin kotiintoimituksesta.

Lauantai

Lauantaina menin Naapurin kanssa ulkoiluttamaan kameraa. Lähdin liikenteeseen skootterilla, jottei tulisi rasitettua itseä liikaa. Ajatuksena oli löytää ruskan värisiä puita, mutta olimme liian aikaisin liikenteessä.

Maasta löytyi kuitenkin hienon näköisiä lehtiä, joten kyykin niitä kuvaamassa.

Joka kerta, kun yritin nousta ylös, meinasi taju mennä. Ylipäätään ähkin, voihkin ja änisin sen kuuloisena, että luulin kuolevani ihan kohta.

Sain kuitenkin muutaman hyvän kuvan taltioitua.

http://www.nnebr.fi/4-9-2021-oulu/

Iltaan mennessä alkoi kyykkiminen tuntua jaloissa. Lihakset menivät jumiin ja olivat kipeät. Illalla alkoi myös kuume nousta. Palelu alkoi 19:30 ja lopulta 21:30 kuumetta oli 38,2 astetta.

Reisikin alkoi näyttää mielenkiintoiselta.

Piikit 2. – 4.


Sunnuntaina

Aamulla kävin skootterikävelyllä Naapurin kanssa. Tarkoitus oli käydä skootterikävelyllä myös toisen ystävän kanssa. Mutta kun tulin ensimmäiseltä pyrähdykseltä kotia, totesin että palelee ihan liikaa. Laitoin mittarin kainaloon ja sehän kertoi kuumetta olevan 37,9. Joten päädyin sitten kompromissiin ja menin käymään ystävän luona kylässä saamassa vähän koiraterapiaa.

Siellä oli kaksi karvaturria odottamassa, jotka kilpailivat siitä, kumpi saa rapsutuksia. Molemmille käsille oli töitä, kun yhdellä rapsutin yhtä ja toisella toista. Siellä ollessa alkoi olokin parantua. Joko kuume lähti laskuun, Oxycontin alkoi vaikuttaa tai koiraterapia toimi odotettua tehokkaammin.

Lähtiessä sain ison yllärin. Kuoman saappaiden väriset villasukat!

Näistä tuli kyllä heti ihan ehdottomat suosikit. En tiedä, mistä näin hyvänväristä lankaa on löytynyt, mutta haluaisin tästä kokovartalopuvun. Sellaisen, että silmät jää vaan vähän pilkottamaan ja muuten olisin kauttaaltaan pinkki.

Autolta kotia käveleminen tuntui siltä kuin olisi maratonia juoksemassa. Kaupassa olisi pitänyt käydä vielä, mutta delegoin sen Pasille ja jäin itse sohvalle koomaamaan uudet sukat jalassa.

Kotia tullessa kuume oli laskenut 37,5 asteeseen, mutta kohtuullisen pian paleleminen alkoi uudelleen ja kuume nousi 38,2 asteeseen.

Joten tiedän, mitä teen maanantaina.

Olen OYSissa.

2

2 thoughts on “3. – 5.9.2021 – Perjantaista sunnuntaihin

    • Toivottavasti et ole joutunut sairaalaan vaan kuume olisi laskenut itsekseen! Hienot on sukat! Ja tsemppiä Innohep piikittelyyn.

      • Ikävä kyllä jouduin sairaalaan ja täällä olen yhä edelleen odottamassa, että päästäisivät minut kotia tai keksisivät edes jotain kokeita, mitä ottaa.

Comments are closed.