Tänään
Helpotusta elämään

Helpotusta elämään

Mua on ahdistanut kamalasti ajatus siitä, että kesä tulee ja nyt pitää nauttia.

Toisaalta mua on ahdistanut se, että mulla meni koko viime kesä ohi, kun kävin ensin radikaalissa kemosädehoidossa, jonka jälkeen brakyhoidossa ja muutaman viikon toipumisen jälkeen alkoi sytostaatit.

En koko viime kesänä tehnyt muuta, kuin makasin sairaalassa tai sohvalla.

Ei mitään hajua, millainen viime kesä oli.

Joten nyt on siis ahdistanut se, jos kesä menee sytostaattien ohi.

Tai jos kesä ei mene sytostaattien takia ohi, siitä pitää nauttia.

Nauti nyt, perkele!

Mutta miten nautit, kun et jaksa liikkua? Paikallaan oleminenkin on niin työlästä, että se pitäisi tehdä ergonomisesti. En enää voi vain istua röhnöttää nurmikolla ja nauttia, perkele. itää olla tarpeeksi pehmeä alusta, hyvä tuki selän takana, mikään ei saa painaa, sekä suorana, jalat maassa. Puistonpenkkikään ei oikein sovellu, se painaa ikävästi selkärangan etäpesäkkeisiin.

Olen tätä ajatusta jonkin aikaa jo päässäni pyöritellyt, kunnes lauantaina otin tuumasta toimeen. Menin nettiin ja vertailin tuotteita eri sivustoilla. Tutustuin vähän, mitä on tarjolla, missä ja millä hintaa. Mistä kannattaisi ostaa, mikä merkki on hyvä. Millaiset ominaisuudet pitää huomioida.

Päädyin lähtemään Verkkokauppaan.

Verkkokaupan myyjä oli mahtava. Osasi kertoa tuotteesta, osasi vastata kysymyksiin. Jos ei jotain tiennyt, selvitti välittömästi. Kertoi lisäinfoa, jota ei tajuttu kysyä.
Ei yhtään tuputtanut. Oli täydellinen asiakaspalvelija: esitteli tuotteen ja antoi minun tehdä päätöksen itse.
Jaksoi pitkän aikaa kaikessa rauhassa katsella, kun koeajettiin, testattiin, mietettiin ja tutustuttiin.

Ja mukaanhan se sitten lähti: sähköpotkulauta.

Sunnuntaina käytiin testaamassa. Pasi käveli, minä ajelin rinnalla. Oli aivan mahtavaa.

Istahdettiin välillä joenrannalle nauttimaan maisemista, haettiin kesän ensimmäiset jäätelöt, jotka piti ahmia, jottei ehdi kesähelteessä sulaa käsille.

Mentiin 5,4 kilometriä kaikessa rauhassa kesästä nauttien.

Eikä mua hengästyttänyt yhtään. Sydän ei hyppinyt, eikä muljahdellut. Ei heikottanut, ei pyörryttänyt. Pysyin vauhdissa mukana, välillä olin ehkä liiankin nopea. Varsinkin ylämäet oli ihan lastenleikkiä. Nykyään kun en ylämäkiä pääse ylös en sitten niin millään. Sitten kun olen ylämäen kiivennyt, mustat pallot hyppii silmissä ja tuntuu, että taju menee. Nyt sen kun painoin kaasua ja surruuttelin menemään.

Aivan mahtavaa.

Nautin koko eilisen päivän!

Ja aion käydä nauttimassa tänäänkin!

Todella suuret kiitokset mahtavalle Verkkokauppa.com Oulun myyjälle erittäin hyvästä palvelusta, jonka ansiosta sain elämääni suuren helpotuksen ja valtavan ison avun.

1

1 thought on “Helpotusta elämään

Comments are closed.