Elämä on
Hyviä jäätelöitä, joita olen syönyt tänä vuonna

Hyviä jäätelöitä, joita olen syönyt tänä vuonna

Ennen diagnoosiani olin kova syömään jäätelöä. Pitkän aikaa söin kaksi litraa jäätelöä päivässä. Yhdeltä istumalta. Tuolloin suosikkejani olivat Suklaa-Banaani, Pirkka Suklaa suklaakastikkeella (nykyään kyseinen suklaa on Pingviinillä), Ingman Mango smoothie, jota ei enää valmisteta, sekä Ingmanin Nougat. Jos halusin herkutella, söin puoli laatikollista Creamy Mudcake -jäätelöä.

Nykyään jäätelöä menee huomattavasti vähemmän. Meni pitkän aikaa, kun en syönyt jäätelöä lainkaan. Säde- ja sytostaattihoitojen aikana jäätelö oli liian makeaa ja ätläkkää. Nyt olen taas alkanut syömään jäätelöä, lähes päivittäin. Määrät tosin ovat murto-osa siitä, mitä aiemmin söin.

Tässä on lista jäätelöistä, joita olen viime aikoina syönyt:

0