Oivallusten olohuone

Vaikka mulla viime vuosi alkoi tapellen työtapaturman korvauksista LähiTapiolan kanssa – joka oli sitä mieltä, että mun kipeä ja rikkinäinen lonkka oli ihan kunnossa, eikä tarvinnut kuntoutusta tai edes kipulääkkeitä – ja jatkui loppuvuoteen saakka syöpähoidoilla, tämä vuosi on ollut helmikuun jälkeen aivan järkyttävä.

Syövän osalta huonoja uutisia tuntuu satelevan harva se päivä, vointi on mitä on, lonkkakivun lisäksi on syöpäkipuja ja olen joutunut puolustamaan itseäni, kun minua on syrjitty sairauteni vuoksi.

Helmikuun jälkeen elämä on ollut mustaa tervaa, josta en vaan pääse pois. Se imee mukaansa, tunkeutuu kaikkialle ja jatkuvasti tuntuu siltä, etten pysty hengittämään.

Aina välillä tulee valonpilkahdus, mutta pian senkin päälle roiskuu tervaa.

Siitä on jo pidemmän aikaa kun Susanna Aarnikallio otti minuun yhteyttä ja juteltiin. Hänellä on aivan mielettömän hieno yritysidea ja jos hän olisi ollut Oulussa, olisin ostanut hänen palvelujaan.

Hänen yrityksensä pitäisi levitä maailmanlaajuisesti, ajatus on mielestäni niin yksinkertaisen kattava ja kokonaisvaltainen:

Hoidetaan lyhytterapian keinoin elämä kuntoon.
Järjestetään koti tukemaan mielen hyvinvointia ja siistimään pois sotkuisen elämän jälkeensäjääneet sotkut.
Unohdetaan elämänkolhujen opettamat negatiiviset kehonkuvat ja opitaan arvostamaan itseä sellaisena kuin ollaan.

Todella toivon, että Susanna saa yrityksensä lentoon ja saa tuotua palvelunsa myös Ouluun. Täällä odottaa asiakas, jonka kaoottinen elämä on levinnyt pitkin asuntoa.

Molemmat pitäisi saada kuntoon.

https://oivallustenolohuone.fi

0