Tein tänään jotain todella rohkeaa

Tein tänään jotain todella rohkeaa:

Kerroin työnantajan edustajalle tasan tarkkaan, kuinka synkkiä ajatuksia mun päässä liikkuu. Kuinka pahat fyysiset oireet mulla on. Kuinka mulla on voimia niin vähän, että mun pitää ottaa ne voimat mun terveydestä, jos yritän tehdä jotain.

Työnantaja kertoi olevansa sanaton.

En usko, että kovin usein tulee esihenkilöille, henkilöstöhallinnolle tai yritysjohdolle vastaan tilannetta, jossa työntekijä avaa sielunsa täysin ja paljastaa synkimmät ajatuksensa ja tunteensa.
Purin niin syviä tuntoja, että mua väsyttää niin pahasti, että rintaa ahdistaa, eikä henki kulje. Annoin itsestäni kaiken.

Sitä en tiedä, mitä tästä seuraa. Eikä mun sitä tarvitsekaan tietää.

Halusin kertoa avoimesti, kuinka paha olo mulla on.
Sain harteilla olevaa taakkaa kevennettyä.
Nyt mulla on paljon kevyempi olla.

1

1 thought on “Tein tänään jotain todella rohkeaa

  • Netta, ota sairaan voitelu! Sen avulla mun ystäväni, joka oli kahden kuukauden sisällä tuomittu kuolemaan syövän takia, parani syövästä täysin! Sairaanvoitelu ei ole mikään kuolemaan valmistava rituaali, kuten usein luullaan, vaan sen tarkoituksena on parantaa!

   ”Jos joku teistä sairastaa, kutsukoon tykönsä seurakunnan vanhimmat, ja he rukoilkoot hänen edestään, voidellen häntä öljyllä Herran nimessä.
   15 Ja uskon rukous pelastaa sairaan, ja Herra antaa hänen nousta jälleen; ja jos hän on syntejä tehnyt, niin ne annetaan hänelle anteeksi.
   16 Tunnustakaa siis toisillenne syntinne ja rukoilkaa toistenne puolesta, että te parantuisitte; vanhurskaan rukous voi paljon, kun se on harras.
   17 Elias oli ihminen, yhtä vajavainen kuin mekin, ja hän rukoili rukoilemalla, ettei sataisi; eikä satanut maan päällä kolmeen vuoteen ja kuuteen kuukauteen.
   18 Ja hän rukoili uudestaan, ja taivas antoi sateen, ja maa kasvoi hedelmänsä.” (Jaakobin kirje Raamatusta, luku 5.) ( Raamatun löydät myös netistä raamattu.fi esim.)

   Kannattaa ottaa mukaan myös tuo synnintunnustus, koska se niin selvästi tuohon paranemiseen tuossa liitetään, vaikka sairaat eivät sen syntisempiä ole kuin muutkaan ihmiset. Itsekin aina oikein vaadin saada mukaan tuon synnintunnustuskohdan, kun sairaanvoitelua käytän. Kannattaa pyytää joku vakaa tosiuskovainen pastori tämä voitelu antamaan, ei ketään huutaja-kiihkoilijaa vaikka sellaiset kiertävät saarnaajat tunnetaankin juuri parantamiseen pyrkivästä toiminnastaan. Tässä voitelussa vain piirretään pensselillä öljyinen risti otsaan, sen kummempi voitelu ei tämä ole, plus että jutellaan ja rukoillaan yhdessä. Jos et muita pastoreita tunne, niin ehkä sairaalapappi on se helpoin ja lähin pyytää tämä tekemään. Voit myös soittaa minulle niin järjestän sinulle jonkun sinne jos haluat. 🙂 044-3007017

   Rukoilen puolestasi! 🙏🙏🙏❤

Comments are closed.