Tänään
Viikonloppu meni, maanantai tuli

Viikonloppu meni, maanantai tuli

Perjantaina puhuin paskaa, mutta ikävä kyllä paska ei loppunut siihen.

Lauantain ja sunnuntain vietin sohvalla pahoinvoivana, kovissa vatsakivuissa, pohtien tuliko suolitukos perjantaina ulos, vai tuliko kaikki suolessa muu oleva tavara suolitukoksen ohi ulos.

Kun nousin sohvalta, tuli niin kova vatsakipu, että taituin keskeltä kahtia ja jalat pettivät alta.

Vessassa käydessä yritin saada otteen mistä tahansa, mitä voi puristaa niin kovaa, kun pystyy, koska kivut olivat niin pahat.

Päivystykseen en suostunut viikonloppuna lähtemään, ellei tilanne oikeasti näytä siltä, että en pärjää.

Sunnuntaina oloa helpotti hieman se, että tajusin aamulla ottaa Buranaa ja Panadolia täydet annokset. Se yllättäen auttoi kipuihin, en olisi kuvitellut.

Ei sillä, että kaikki kivut olisivat lähteneet, mutta ainakin lepokipuun se auttoi.

Kun ei mikään maistunut, tilattiin lauantaina pizzaa. Lauantaina sain syötyä kaksi kuudesosaa, sunnuntaina söin loput neljä kuudesosaa. Sunnuntaina ei pahemmin muuta tullut syötyä kuin pizzaa.

Frutti Di Mare, jos jotakuta kiinnostaa.

Tänään maanantaiaamuna heräsin mukavaan yllätykseen. Ei ollut paha olo, vaikka vatsa oli edelleen kipeä. Muttei enää ihan niin kipeä. Joskin krampit ovat edelleen aika pahat.

Ensimmäinen päivä yli viikkoon, kun on sellainen olo, että ehkä jopa jaksaisin ulostautua kotoa pois. En ehkä kävelylle, mutta jos vaikka jaksaisin sähköpotkulauden päällä pysyä 2,5 kilometriä. Vatsakrampit ovat edelleen tuskastuttavan kovat, kun niitä tulee, mutta ehkäpä fiksuna ihmisenä voisin ottaa lisää särkylääkkeitä.

Tämä elämä on just niin tätä. Kun viikonloppuna ihmisillä olisi aikaa, mä makaan sohvan pohjalla tuskissani ja pohtien, tuleeko oksennus. Kun maanantai tulee ja ihmiset lähtevät töihin, mä alan kaivautua sohvanpohjalta takaisin elävien kirjoihin.

Ekana hommana aamulla oli kerätä lattialta huulirasvat, pinsetit, sakset, kynät ja tussit, sekä muut roinat, jotka Helekatti oli siivonnut työpöydältä pois, jotta mahtuu tekemään tässä koko viikonlopun töitä. Eli siis nukkumaan.

Onneksi tällä kertaa oli näppäimistö ja hiiri edelleen pöydällä.

0